Медицински център

понеделник - петък:
от 8:00 до 20:00 часа

събота:
от 10:00 до 13:00 часа

тел: 02 / 465 39 40

ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНАСпециалисти

Медицинското направление на центъра обхваща областите ортопедия и травматология, неврология, физиотерапия и рехабилитация.

В центъра работят следните лекари – специалисти:

Д-р Владимир Русимов – ортопед- травматолог с над десетгодишен опит в консервативното и хирургично лечение на заболяванията и травмите на опорно-двигателната система. С тясна специализация в областта на артроскопската травматология. Работил в МБАЛСМ „ Пирогов”, а в момента работи в Клиниката по ендоскопска травматология на ВВМА с ръководител доц. Антони Георгиев.

Доц. д-р Здравко Стефанов – ортопед – травматолог с призната специалност от 2003 година. До момента е работил като ортопед-травматотолог в МЦРСМ „Диана спорт„, ДКЦ – 5, МБХЛ „Св. Панталеимон”, МЦ „ Св. Панталеимон” и като лекар на националните отбори по футбол – жени, юноши и младежи. Преподавател в катедрата по анатомия и биомеханика в НСА „В. Левски„.

Д-р Анна Кинова – физиотерапия и рехабилитация – работила като главен асистент в МУ – София. С десетгодишен стаж в Турция – в специализирана клиника за рехабилитация на болни с неврологични заболявания и деца с ДЦП.

Д-р Галина Бъчварова – с опит в областта на аналитичната неврология и неврофармакологията.

Илия Стефанов – главен кинезитерапевт – с богат опит в пре- и пост оперативната кинезитерапия и рехабилитация на травмите и заболяванията на опорно-двигателния апарат. Работил като кинезитерапевт с много национални футболни формации.

Пресиан Христов – кинезитерапевт с опит в работата на физио- и кинезитерапевтичната практика.